Sports Lighting as a Service

Zonder investering direct besparen met nieuwe LED sportverlichting

Geldbesparing LED

Direct lagere kosten zonder investering

LED verlichting

Toekomstigbestendige verlichting met flexibel contract

SPL-AAS

Zonder risico gemakkelijk overstappen naar LED

Waarom kiezen voor SPL-aaS?

SPL-aaS is een innovatief huurconcept waarbij we elke sportvereniging de mogelijkheid bieden eenvoudig, zonder risico en zonder investering de stap te maken naar een duurzame lichtinstallatie op hun sportaccommodatie. Dit door verlichting niet zelf aan te schaffen, maar een vast bedrag per maand te betalen. Een aantal voordelen van SPL-aaS:

  • Geen onvoorziene kosten en een vast bedrag per maand
  • Nieuwe LED lichtinstallatie met alle voordelen
  • Geen ALV noodzakelijk
  • Structurele kostenbesparing 
  • Meer budget voor andere duurzaamheidsmaatregelen
  • Eigenaarschap ligt bij leverancier
sportverlichting tennis

Sports Lighting as a Service

Wil je jouw sportaccommodaties voorzien van hoogwaardige verlichtingssystemen, maar zie je op tegen de hoge kosten en het gedoe van de initiële investering? Maak dan kennis met Sports Lighting as a service. Met deze service betaal je een vast bedrag per maand voor licht en niet voor armaturen.

Direct na installatie profiteer je van een energiebesparing tot wel 69% in vergelijking met traditionele verlichting. Bovendien kun je snel en efficiënt alle sportaccommodaties in gemeentes van de benodigde verlichting voorzien.


Sports Lighting as a Service is een all in contract met:

- Lichtontwerp & advies

- Installatie

- Service & onderhoud

- Licenties & garantie

- Lichtmanagementsysteem

Duurzame verlichting in de praktijk

Met LI sports hebben we meer dan 150 sportaccommodaties geholpen met het verduurzamen van hun lichtinstallatie. We helpen deze clubs en gemeentes nog steeds met service & onderhoud. Hieronder staan verschillende voorbeeldprojecten.

Wat zeggen anderen over ons?

"LI sports heeft op 4 velden onze bestaande lichtinstallatie vervangen voor nieuwe LED sportveldverlichting. De slimme aansturing maakt dat we niet meer energie verbruiken dan noodzakelijk, waarbij de opbrengst licht vs verbruik gunstig is. De communicatie, installatie en nazorg is goed. Wat ons betreft een aanrader voor andere sportclubs."
Willem boshouwers - Forum Sport
"Met de hulp van LI sports hebben we de sportverlichting en alle lichtbronnen vervangen door LED verlichting. Een groot project, waarbij de deskundigheid en ervaring van essentieel belang bleek. Inmiddels hebben we al een forse energiebesparing gerealiseerd en profiteren we van de innovateve opties in het bedienen van de verlichting. Wat ons betreft is LI sports een aanrader voor andere sportclubs!"
rksv spartaan
Hans Spierings - Spartaan'20
"Wat ons zo enthousiast maakt is dat de lichthinder die het oplevert, doordat je het licht heel scherp kunt zetten, tot de minimum beperkt is. Wat wij verwachten aan besparingspotentieel is dat dit een besparing oplevert richting de 70%. De oplossing die we hier nu hebben hangen van LI sports is wat ons betreft het beste wat je kunt krijgen."
John Adegeest - TV Soest Zuid

Voorbeeldberekeningen van energiebesparingen met SPL-aaS

Faja Lobi
mvv58-li-sports

Direct energie besparen in 3 eenvoudige stappen

Sport light as a service

Contact opnemen

De eerste stap is aan jou. Neem contact met ons op en onze lichtspecialisten gaan voor jou aan de slag!
Sport light as a service

Plan op maat

Op basis van de situatie van jouw sportaccommodatie of de sportaccommodaties in jouw gemeente maken we een plan op maat. Hierin staat onder andere de potentiële besparing en advies over de verlichting.
Sport light as a service

Realisatie duurzame verlichting

Na akkoord op het voorstel gaan we aan de slag om jouw sportaccommodatie of de sportaccommodaties in jouw gemeente te voorzien van duurzame verlichting. Na installatie bespaar je direct zonder grote investering vooraf!

Wil je weten welk bedrag jij kan besparen met nieuwe duurzame verlichting?