De verduurzaming met sportverlichting uitbesteden?

Laat ons jou volledig ontzorgen!

Ontzorgd door het totaalpakket voor duurzame LED sportverlichting:

Lichtadvies

Ons werk begint altijd met een uitgebreid lichtadvies. Als eerst maken we een lichtscan, vervolgens ontwikkelen we een lichtplan en besparingscalculatie. Deze onderdelen monden uit in een advies op maat zodat de sportverlichting van uw accommodatie op orde is!

Infra, aanleg & montage

Verlichting is een vak apart, daarom hebben we een gespecialiseerd montageteam die de verlichting perfect aansluit en afstelt op de omstandigheden in de sportaccommodatie.

Financiering & subsidies

Vaak de nodige subsidies of leningen te verkrijgen om uw plan haalbaar te maken. Ook voor advies in deze financiering en subsidies bent u bij LI sports aan het juiste adres.

Onderhoud & support

Naast het installeren van verlichting zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en support van verlichtingsinstallaties. Hierdoor wordt de levensduur van de verlichting verlengd en blijft de kwaliteit hoog.

Waarom LI sports?

  • 12 jaar ervaring in verlichtingsmarkt.
  • Totaaloplossing met eigen installatieteam.
  • Deskundig lichtadvies met besparingsberekening.
  • Hoogwaardige merken voor sportverlichting.
  • Meer dan 150 clubs geholpen aan de juiste verlichting.

Expertise in sportverlichting

Naast producten helpen we onze klanten graag met advies op maat, montage op locatie en informatie over subsidie- of financieringsmogelijkheden. LI sports is expert in de sector, hierdoor zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen als het gaat om verlichting van sportaccommodaties.


Advies aanvragen