LTV Almkerk verlicht tennisbanen met DarkLicht
04 februari 2022 

LTV Almkerk verlicht tennisbanen met DarkLicht

LTV Almkerk kiest voor revolutionair Dark Licht-armatuur 

Bij LTV Almkerk hebben wij de oude verlichting vervangen voor nieuwe en duurzame DarkLicht armaturen. Hierdoor gaat de club flink energie besparen en is de kwaliteit van de verlichting een stuk beter. LTV Almkerk is één van de eerste clubs in de wereld die kiest voor het revolutionaire DarkLicht armatuur. 

Dark Licht 

Het DarkLicht armatuur is uniek door de gepatenteerde reflectortechniek, waardoor al het licht op het veld terecht komt en lichthinder verleden tijd is. Daarom is dit armatuur dé ideale oplossing voor sportaccommodaties gelegen in stedelijke gebieden. Er is geen enkel armatuur wat het probleem van lichthinder oplost zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de veldverlichting. 

Energie besparen 

Door het nieuwe DarkLicht armatuur gaat de club naar verwachting de helft van de energierekening besparen. Op jaarbasis kan dit oplopen naar een bedrag van maar liefst € 1.200,- ! De investering is gerealiseerd vanuit eigen middelen en met behulp van de BOSA-subsidie. Met deze subsidie krijg je als vereniging 30% van de investering terug. 

Iedereen tevreden 

Na het installeren van de nieuwe DarkLicht armaturen kunnen alle leden tennissen onder perfecte en duurzame verlichting. En door de unieke reflectortechniek ontstaat er geen lichthinder, wat prettig is voor de buurt en de flora en fauna in de omgeving.

Over de schrijver
Reactie plaatsen