Nieuwe winactie duurzame LED sportveldverlichting van Dark Licht
11 februari 2023 

Nieuwe winactie duurzame LED sportveldverlichting van Dark Licht

We presenteren online een nieuwe winactie voor sportveldverlichting. Zo gaan we een club verder helpen met verduurzaming. De vorige winnaar, voetbalclub HKW’21, heeft met de actie gratis LED verlichting van Dark Licht voor hun wedstrijdveld gewonnen. Dit is te zien in onderstaande video.

LED sportveldverlichting heeft voor sportclubs en gemeentes vele voordelen, waaronder langere levensduur, betere prestaties, lager energieverbruik en lagere onderhoudskosten. Dankzij de lage energie-efficiëntie van LED kunnen sportfaciliteiten veel kosten besparen. Vooral in deze tijd.

Bij LI sports willen we graag weten of er nog meer clubs zijn die toe zijn aan nieuwe LED verlichting en of ze mee willen doen aan de volgende winactie. Als je enthousiast bent en mee wilt doen aan de verloting, laat het ons dan weten door met jouw sportclub te reageren onder het Facebookbericht van LI sports. Daarnaast kunnen gemeentes ook reageren zodat ze een sportvereniging blij kunnen maken met nieuwe duurzame verlichting. De winnaar wordt op 9 maart om 14:00 bekendgemaakt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties en op ons Facebookpagina.

De voorwaarden zijn te lezen op https://www.li-sports.com/winactie/.Over de schrijver
Reactie plaatsen