Verlichtingsspecialist LI sports en Duitse Siteco slaan handen ineen in het verlichten van sportaccommodaties
10 juni 2022 

Verlichtingsspecialist LI sports en Duitse Siteco slaan handen ineen in het verlichten van sportaccommodaties

Siteco kondigt vandaag aan dat het een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten met sportverlichtingsspecialist LI sports. Beide partijen hebben een gezonde ambities om sportaccommodaties binnen de Benelux verder te verduurzamen met hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Met de intensieve samenwerking zullen sportverenigingen en gemeenten een sterke verlichtingspartner aan boord halen die alle specialismes rondom het aanleggen en verlichten van sportaccommodaties in het pakket heeft. 

De samenwerking is voor LI sports een belangrijke volgende stap in het bedienen van de markt met een sterk, breed en onderscheidend assortiment aan verlichtingsoplossingen.

Robbert Verhagen, Benelux Manager van Siteco, geeft aan; ‘Deze samenwerking met LI sports is voor ons een belangrijke stap om onze plek op de Nederlandse verlichtingsmarkt terug te veroveren nadat we hier in het verleden al jarenlang een prominente rol hebben gespeeld. In deze samenwerking is dat vooral gericht op sportaccommodaties in de breedste zin van het woord en waar we vanuit Siteco een sterk pakket aan oplossingen voor hebben. LI sports opereert landelijk en heeft zich door de jaren heen bewezen dat ze een betrouwbare partij zijn voor hun klanten en de hoogste kwaliteit nastreven. Ze bieden sportverenigingen een compleet pakket aan diensten zoals lichtontwerp, lichthinderberekeningen, service en onderhoud waardoor onze kwaliteitsproducten nog beter tot hun recht komen.’

Joran de Witte, Directeur van LI sports, is eveneens trots op de samenwerking. ‘We zijn continu op zoek naar de beste lichtoplossingen voor onze klanten. De markt voor LED sportveldverlichting kon nog wel een kwaliteitsimpuls gebruiken en we zijn daarom blij dat Siteco zich in deze markt gaat roeren. Daarnaast is Siteco, voorheen Osram, een bekende naam binnen de verlichtingsmarkt met 150 jaar ervaring. We zijn er daarom trots op dat een dergelijke speler de potentie van een samenwerking met LI sports ziet en zien er naar uit om met Siteco onze groei ambities verder vorm te geven.’

Achtergrondinformatie LI sports BV
LI sports BV is een gespecialiseerd verlichtingsbedrijf in het verlichten van sportaccommodaties. Ontstaan vanuit LuxImprove BV en laatste jaren onafhankelijk opererend vanuit een full service verlichtingsbedrijf waar gemeenten, aannemers en sportverenigingen terecht kunnen voor het verlichten van hun sportaccommodaties.

LI sports levert het volledige pakket van lichtontwerp, installatie van armaturen en masten tot onderhoud en service. In korte tijd realiseerde het bedrijf de verlichting op ruim  300 grote en kleine sportvelden en installeerden ze ruim 3000 ledarmaturen op de Nederlands markt. In 2019 werd LI sports door de KNVB, KNLTB en KNHB geselecteerd als voorkeursleverancier van de Groene Club, een initiatief waar ruim 1000 sportverenigingen hun sportaccommodatie door hebben laten verduurzamen.

Achtergrondinformatie SITECO
SITECO, voorheen OSRAM, is een toonaangevende leverancier van technische verlichting met meer dan 150 jaar ervaring in de Duitse verlichtingsindustrie. Tegenwoordig is SITECO een van de leidende leveranciers van technische verlichting voor straat, tunnel, stadions/sportcomplexen, industrie, kantoren en winkels. SITECO staat voor innovatieve lichttechnologie en branchekennis, van grootschalige projecten tot specifieke klantontwerpen.

www.siteco.com

Over de schrijver
Reactie plaatsen