Hockey verlichting

Hockey LED verlichting

Hockey is een snel en dynamisch spel dat zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Bij het spelen van hockey is goede verlichting van cruciaal belang om de veiligheid van spelers te waarborgen en de kwaliteit van het spel te verbeteren.

Normen bij hockey verlichting

Verlichting voor hockeyvelden moet voldoen aan bepaalde normen en specificaties om optimale zichtbaarheid te bieden. Bij het kiezen van verlichting voor een hockeyveld is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de intensiteit van de verlichting, de kleurtemperatuur, het type verlichting en de uniformiteit van de verlichting. Onderstaande afbeelding geeft een duidelijk overzicht voor de normen bij hockey verlichting.

Hockey verlichting

Door vrijblijvend een lichtscan aan te vragen kunnen we je op maat adviseren.

Hockey LED verlichting

LED-verlichting is momenteel een populaire keuze voor hockeyvelden vanwege de vele voordelen die het biedt. LED-verlichting is energiezuiniger en heeft een langere levensduur dan traditionele verlichting. Bovendien biedt het een helderder en gelijkmatiger licht dan andere soorten verlichting, wat de veiligheid van spelers ten goede komt.

Laat je informeren voor de juiste keuze verlichting

Om ervoor te zorgen dat de verlichting van een hockeyveld voldoet aan de vereiste normen, is het aan te raden om je eerst goed in te lezen en te laten informeren. Wij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste verlichting en ervoor zorgen dat deze op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

In het kort: goede verlichting is essentieel voor het spelen van hockey, zowel binnen als buiten. LED-verlichting is momenteel een populaire en effectieve keuze voor hockeyvelden vanwege de helderheid, uniformiteit en energiezuinigheid. Het is aan te raden om een professionele installateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat de verlichting voldoet aan de vereiste normen. We helpen je graag nadat je contact met ons opneemt.


Naast hockey hebben we ook meer informatie over de sporten voetbaltennis, padel en korfbal

Reactie plaatsen