Tennis verlichting

Tennis LED verlichting

Tennis is een populaire sport die op elk moment van de dag kan worden gespeeld. Een van de belangrijkste factoren voor de sport is het juiste licht, vooral bij indoor- en outdoorbanen. Tennisverlichting speelt dus een cruciale rol in het comfort en de prestaties van de spelers. Er zijn verschillende belangrijke aspecten van tennisverlichting die moeten worden overwogen om een optimale ervaring te bieden voor de spelers. In deze blog zullen we ingaan op deze aspecten en hoe LED-verlichting hierin kan bijdragen.

Lichtuniformiteit bij tennis verlichting

Naast de sterkte van de verlichting is het belangrijk dat de verlichting uniform over de baan is verdeeld. Hierdoor worden schaduwen voorkomen en wordt het speelveld optimaal verlicht. LED-verlichting biedt de mogelijkheid om de uniformiteit van de verlichting te verbeteren en kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant. LED verlichting is multi-layer of multi-spot verlichting. Multi-layer zorgt voor een betere verdeeldheid.

Normen bij tennis verlichting

De normen bij tennis voor de verlichting verschillen per klasse. In onderstaande afbeelding staat een overzicht van de normen bij tennis verlichting.

Tennis verlichting

Door een lichtscan op maat kunnen we je adviseren bij de juiste lichtinstallatie.

Informeer je goed over tennis verlichting

Als sportvereniging of gemeente is het van cruciaal belang om bovenstaande aspecten in gedachten te houden bij het vervangen van tennisverlichting. LED-verlichting biedt de beste opties voor een optimaal verlichte tennisbaan. We werken alleen met hoogwaardige producten om ervoor te zorgen dat uw verlichting aan de hoogste normen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies over tennisverlichting.


Naast tennis hebben we ook meer informatie over de sporten voetbal, padelhockey en korfbal

Reactie plaatsen